vineri, 23 mai 2014

Lauri pentru micii absolvenţi

Ca omul gospodar care-şi face iarna car şi vara sanie, m-am apucat de pe acum să pregătesc premierea elevilor de clasă pregătitoare. Ştiu că pare devreme, dar sfârşitul de an şcolar este aglomerat tot timpul.

1. Diploma

Am pornit de la o diplomă cu lauri pe care am văzut-o într-un pliant de prezentare al Editurii SINAPSIS şi care mi-a plăcut.

2. Ecuson

Am făcut un ecuson care are în centru imaginea şcolii şi respectiv a personalităţii care-i dă numele iar împrejur lauri.

3. Medalii personalizate

Am comandat medalii de aur, argint şi bronz, pentru toţi copiii, pe care le-am personalizat folosind o miniatură a ecusonului.

4. Miniaturi decorative pentru diplome.

Diplomele le-am rulat şi le-am prins cu o panglică îngustă, tricoloră, pe care am lipit tot o miniatură a ecusonului. Atât ecusonul cât şi celelalte miniaturi au fost laminate în plastic pentru o notă de eleganţă.

Sper că am obţinut un pachet unitar, ce va fi pe placul micilor laureaţi!                                                                                    
Mult succes!
Cu drag,

  

2 comentarii:

Anonim spunea...

Unde ati comandat medaliile? M-ar interesa pt viitor. Multumesc

Loreta Țivlea spunea...

Medaliile sunt comandate pe net. Gasiti o gama destul de larga de modele precum si mai multe site-uri unde puteti compara ofertele. Puteti sa le comandati deja inscriptionate (contra cost,evident). Faceti o cautare cu google, "medalii".

Trimiteți un comentariu