sâmbătă, 27 septembrie 2014

Ţi-ai dori un iPhone 6?

Ştiaţi că acum câteva zile s-a lansat iPhone 6, iar la Quickmobile (http://www.quickmobile.ro/iphone), trendsetter IT&C în România, a ajuns deja?
Ei, bine, da! În ciuda faptului că la evenimentul de lansare, cei de la Apple numeau doar opt ţări în care iPhone 6 era disponibil începând cu 19 septembrie, iar România nu se regăsea printre ele, iată că cei de la QuickMobile vă fac o surpriză de proporţii: iPhone 6 şi iPhone 6 Plus sunt disponibile pe site-ul lor. Deci, ţara noastră participă la lansarea mondială a iPhone 6, iar dumneavoastră puteţi să-l aveţi în cel mai scurt timp!

De ce este important că România participă la lansarea mondială a iPhone 6? 
  1. Piaţa de electronice din România s-a maturizat. Consumatorul român este un consumator informat, respectat şi interesat de achiziţionarea de noutăţi din domeniul IT. 
  2. Pasionaţii în acest domeniu au posibilitatea ca în cel mai scurt timp să şi-l achiziţioneze . 
  3. Noile modele pot fi studiate, testate şi comparate cu modelele deja existente, în cel mai scurt timp. Se vor putea emite păreri avizate, iar dumneavoastră veţi fi printre primii care le veţi afla. 
  4. Se va reuşi, cât mai rapid, crearea de noi aplicaţii compatibile cu sistemul de operare IOS. 
Ştiţi, poate că preţul unui iPhone 6 nu este deloc mic, dar...deşi nu este luna cadourilor, QuickMobile vă mai face o surpriză: Acum îl puteţi avea gratuit dacă sunteţi câştigătorul concursului de pe blogul lui Cristi (http://cristianchinabirta.ro/).

Ce trebuie să faceţi? Nu zic mai multe! E simplu: intraţi şi vedeţi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu