luni, 27 octombrie 2014

Black Friday trece pe la Mustash

Într-o lume tot mai gri, pentru bucuria sufletului avem nevoie de puţină culoare. De aceea dacă eşti artist consacrat sau în devenire, sau doar ai suflet de artist, te provoc să laşi grijile, să te înarmezi cu cele necesare şi să treci la acţiune. Şi cum nu eşti pictor adevărat dacă nu ai un Mustash (http://www.mustash.ro/) veritabil şi o beretă franţuzească, aşa ca la Paris, dă o fugă şi înnoieşte-ţi stocurile.
Mustash-ul despre care vă vorbesc a fost lansat în primă fază în 2009, la Târgu Mureş, ca magazin online cu materiale pentru artişti, apoi, în 2012, s-a deschis magazinul din Bucureşti, care în decembrie 2013 a fost mutat pe Calea Griviţei, nr.37, sector 1, Bucureşti. 

Acum, Mustash este importator direct din: Anglia, Germania, Danemarca, Ungaria, China, Polonia şi vă oferă o gamă largă de materiale pentru artişti precum şi articole pentru activităţi creative. Şi ca totul să devină mai simplu, Black Friday trece pe la Mustash cu reduceri de până la 70%.

Ca un artist ce eşti, acum poti cumpăra la preţuri avantajoase cuţite şi pensule pentru pictură, tempera, acuarele, guaşe, culori acrilice, culori de ulei ori culori pentru Body Painting, pentru ceramică, sticlă ori textile. Tot aici poţi găsi şevalet metalic ori de lemn, pânze şi seturi de pânze, cutii pentru culori şi chiar scaunul pliabil al artistului. 

Persoanelor cu spirit întreprinzător, dormice să renoveze şi să dea viaţă nouă obiectelor ieşite din uz, sau să creeze articole unice, tot Mustash le dă o mână de ajutor oferindu-le seturi decoupage, hârtie şi instrumente quilling, ştampile tuşate, şabloane, unelte embosare şi multe altele.

Nici micii artişti nu au fost uitaţi. Pentru începutul anului şcolar Mustash le-a pregătit o surpriză: promotia "Back to school". 

Dacă vrei să profiţi de oferta variată a site-ului mustăcios, aflaţi că “Săptămâna reducerilor la materiale pentru artişti începe pe 21 noiembrie şi se termină pe 28 noiembrie - vineri - Black Friday”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu