duminică, 9 noiembrie 2014

Black Friday trece şi pe la Dwyn Shop

De ceva vreme mă tot agit printre magazinele online căci acuşic vine Black Friday şi vreau să fiu pregătită până-n dinţi. Glumesc fireşte, dar tot am pe listă câteva lucruri de cumpărat şi dacă există posibilitatea să plătesc mai puţin pentru acelaşi produs, vreau să profit din plin. Black Friday este, dealtfel, foarte apreciat în occident, fiind cea mai aglomerată zi de cumpărături din Statele Unite.
Aşa am descoperit Dwyn Shop (http://www.dwyn.ro/), un magazin online care comercializează o gamă largă de produse: televizoare, calculatoare şi componente PC, electronice şi electrocasnice, telefoane, jocuri şi console precum şi jucării diverse pentru toate vârstele.

Am analizat oferta şi am concluzionat că acest magazin reprezintă o opţiune reală în topul preferinţelor mele. Mă gândeam că un televizor LED LG (32"), nou-nouţ ar fi tocmai potrivit, tot se apropie sărbătorile de iarnă şi noi stăm mai mult pe acasă. Dacă vrei să vezi la ce mă refer, intră şi tu şi vezi dacă te tentează.

De ce să cumperi de la Dwyn Shop?

1. Gama largă de produse îţi oferă posibilitatea de a alege ceea ce îţi doreşti. Filtrele de căutare oferite de site îţi dau posibilitatea navigării rapide şi eficiente.

2. Experienţa şi seriozitatea celor de la Dwyn Shop este recunoscută, magazinul fiind membru Trusted.ro şi ARMO. Seriozitatea lor este garantată şi certificată de aceştia şi de cei 10 ani de funcţionare în domeniu. Deci, riscul de a da greş este aproape inexistent.

3. Existenţa şi a unui magazin fizic. Pentru cei ce sunteţi sceptici în ce priveşte achiziţionarea de produse online, acesta vă dă posibilitatea să le probaţi, să cereţi lămuriri şi să decideţi.

4. Calitatea produselor şi a serviciilor. Toate produsele de pe Dwyn.ro sunt noi şi originale, cu certificat de garanţie de producător. Cât priveşte asigurarea service-ului, Dwyn Shop vă asigură asistenţă atât în perioada de garanţie cât şi în perioada de postgaranţie la produsele achiziţionate de pe site.

5. Preţurile atractive, practicate, precum şi reducerile semificative din perioada Black Friday devin tentante pentru orice cumpărător.

6. Dispui de modalităţi variate de plată: în numerar la livrare sau în magazin, cu cardul-online sau în magazin, cu cardul-în rate, sau prin ordin de plată. 

7. Termenele de livrare incep cu "IMEDIAT" şi pot dura maximum 48 de ore în funcţie de distanţă şi de existenţa în stoc a produsului comandat. 

8. Dwyn Shop vă dă dreptul de retur dacă la primirea comenzii, după verificarea coletului, constataţi neconformităţi.

9. Dwyn Shop îţi dă posibilitatea de BUYBACK. Poţi face upgrade oricând pe perioada garanţiei la orice produs achizitionat de la ei, alegând un alt produs din ofertă, chiar şi din altă categorie.

Sunt multe avantaje identificate de mine. De aceea, pregăteşte-te de reducerile Black Friday la dwyn.ro! Vino alături de prieteni şi familie zi de zi şi urmăreşte promoţiile săptămânale! Abonează-te la newsletter ca sa fii primul care află promoţiile de Black Friday”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu