duminică, 2 noiembrie 2014

De Black Friday, parchează la Laptop Garage

Achiziţionarea unui laptop este, cu siguranţă, determinată de portabilitatea acestuia, deci nu-ţi doreşti să-l ţii pe birou, la infinit. Pentru transportarea acestuia, în siguranţă, ar trebui să cumperi o geantă pentru laptop potrivită nevoilor tale. Înainte de a trece la acţiune, ar fi bine să prospectezi piaţa şi să-ţi faci o părere despre ofertă, ţinând cont de câteva criterii simple:

1. Alege o geantă cu un design care ţi se potriveşte;

Este clar, primul impuls în cumpărarea unui produs este determinat de aspectul acestuia. Degeaba are o calitate bună, un preţ mulţumitor, dacă nu se potriveşte cerinţelor noastre. Astfel, ia în calcul atât aspectul estetic al produsului cât şi utilitatea acestuia. Poţi opta pentru o geantă tip rucsac, dacă esti o persoană dinamică şi te deplasezi mult pe jos, sau pentru varianta office, dacă munca ta este mai degrabă una de birou.

2. Ţine cont de dimensiunile laptopului tău;

Caută o geantă potrivită dimensiunilor laptopului tău. Atunci când comanzi online este bine să cunoşti acest lucru. Nu vei avea ocazia să probezi produsul. Alege, deci, un produs în care laptopul tău să încapă cu uşurinţă şi în acelaşi timp să nu fie prea mare, pentru a nu se mişca în interior. De preferat ar fi să optezi pentru un produs dotat la interior cu un sistem de imobilizare a laptopului.

3. Nu uita de compartimentarea genţii;

Optează pentru o geantă dotată cu mai multe compartimente. Astfel, vei putea depozita separat laptopul de celelalte componente (cabluri, încărcător laptop, mouse). Dacă ai achiziţionat totuşi o geantă cu un singur compartiment, ar fi bine să cumperi şi o husă pentru laptop. Numai aşa îl fereşti eficient de zgârieturile inestetice. Nu uita, dacă tot te deplasezi purtând cu tine această geantă, ea ar trebui să-ţi asigure destul loc şi pentru eventualele dosare, pixuri, telefon mobil, etc. Evită totuşi să pui o încărcătură prea mare în geantă, aceasta o va solicita, uzând-o suplimentar.

4. Nu ezita să verifici calitatea materialului, rezistenţa şi chiar garanţia genţii;

Genţile pentru laptop sunt produse dintr-o gamă variată de materiale: polyester, vinilin, bumbac, piele, etc. Aceste materiale, alături de alte aspecte, determină preţul genţii, precum şi rezistenţa acesteia în timp. Oricum, nu uita să verifici dacă geanta este rezistentă la apă. Acesta este un aspect important dacă vrei să-ţi transporţi laptopul în siguranţă pe orice vreme. 

Nu uita că genţile produse de firmele serioase din domeniu vin însoţite de garanţie pentru 24 de luni.

5. Ţine cont de preţ;
Preţul mare nu garantează neapărat o calitate superioară a produsului. Puteţi găsi genţi relativ ieftine, sub 100 de lei, de o calitate mulţumitoare. Cu toate acestea, gândeşte-te că acestă geantă va fi o investiţie pentru câţiva ani. Nu te zgârci inutil, alege înţelept, mai ales că la Laptop Garage urmează Black Friday. Am auzit că sunt cei mai tari. Fă-le o vizită!
Eu abia aştept Vinerea Neagră a preţurilor la Laptop Garage (http://www.laptopgarage.ro/). Chiar vreau o geantă, iar ei au o ofertă foarte tentantă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu