duminică, 23 noiembrie 2014

INSIGNIA 1010 Business şi alte noutăţi de la GOCLEVER

Ştiţi că uneori răscolesc net-ul în căutare de noutăţi pe care vi le prezint şi vouă. Astfel, am descoperit GOCLEVER (http://www.goclever.com/ro/), care de mai bine de 7 ani, furnizează soluţii în domeniul produselor electronice de larg consum şi oferă cel mai bun raport calitate-preţ, concentrându-se pe clienţii care caută echipamente avansate tehnologic, inovative şi uşor de utilizat, cu fiabilitate ridicată, la cele mai bune preturi.

Sediul central al GOCLEVER este situat în Poznan/Polonia. Producţia este realizată în Shenzhen (China), iar cercetarea şi dezvoltarea sunt supervizate de o echipă de experţi din Europa, unde sunt dezvoltate noi proiecte şi produse.
Oferta GOCLEVER include:
-TABLETE GOCLEVER: Tablete bazate pe sistemul de operare Android;
-TABLETE PENTRU COPII GOCLEVER: Tablete pentru copii bazate pe sistemul de operare Android;
-SMARTPHONE-URI GOCLEVER: Smartphone-uri bazate pe sistemul de operare Android;
-HYBRID GOCLEVER: Tablete hybrid bazate pe sistemul de operare Android;
-DVR GOCLEVER: Camere DVR pentru maşina şi sport,
-NETBOOK GOCLEVER: Netbook-uri bazate pe sistemul de operare Android;
-NAVIGATIE GOCLEVER: Navigatie GPS folosind cele mai precise hărţi;
-MEDIA PLAYER ANDROID GOCLEVER: Modemuri şi unităţi pentru TV bazate pe sistemul de operare Android;
-DVB-T GOCLEVER: Receptoare DVB-T terestre;
-GAMEPAD GOCLEVER: Controlere pentru jocuri bazate pe sistemul de operare Android;
-PERIFERICE GOCLEVER: Tastaturi, mouse, boxe, încărcătoare, modemuri şi cabluri pentru echipamentele GOCLEVER;
-ACCESORII GOCLEVER: Suporturi, huse şi carcase pentru echipamentele GOCLEVER.

Oferta este una foarte generoasă, dar mie mi-a atras atenţia INSIGNIA 1010 Business, un produs încadrat în categoria noutăţi. De ce? Simplu! Este o tabletă dar îţi oferă mai multe posibilităţi.  
Iată de ce cred eu că este o achiziţie de top:
 
1. INSIGNIA 1010 Business, 10.1'' este o tabletă multimedia de înaltă calitate, care înlocuieşte cu succes funcţionalităţile unui laptop tradiţional. Această tabletă a fost creată pentru utilizatorii care apreciază cu adevărat mobilitatea, independenţa şi confortul în utilizare. Dispozitivul este rapid, puternic şi multifuncţional. INSIGNIA 1010 este primul echipament din oferta GOCLEVER cu Microsoft ® Windows ™ 8.1 şi pachet complet MS Office 2013 preinstalate. Utilizarea acestui sistem renumit permite o nouă dimensiune de performantă şi oferă o experienţă complet nouă. Tableta este perfectă pentru jocuri şi divertismentul de zi cu zi, precum şi pentru muncă şi învăţare.

2. TASTATURĂ CU TOUCHPAD
Tastatura inclusă cu touchpad face din INISGNIA 1010 un dispozitiv multifuncţional pentru serviciu. Tastatura poate fi folosită ca stand şi suport elegant pentru a proteja ecranul de zgârieturi. Nu veţi avea niciodată probleme cu mail-urile lungi şi editarea de documente.

3. PUTEREA PROCESORULUI INTEL® ATOM™
Peformanţa excepţională şi stabilitatea pentru cele mai solicitante sarcini datorate procesorului QuadCore Intel Atom Atom Z3740D 1.33GHz evidenţiază INISGNIA 1010. Sarcinile cele mai solicitante – grafică, multitasking şi multimedia – toate sunt procesate de către procesorul Intel Atom într-un mod rapid şi fără probleme.

4. DISPLAY DE ÎNALTĂ CALITATE
Tableta se distinge printr-o carcasă elegantă din aluminu de înaltă calitate şi un ecran generos cu o rezoluţie 1280 x 800 pixeli şi tehnologie IPS. Ecranul IPS furnizează unghiuri optime de vizualizare şi excelentă saturaţie a culorilor în timp ce navigaţi pe internet, jucaţi jocuri sau vizionaţi filme. Cu tehnologia multi-touch, dispozitivul reacţionează rapid când selectaţi, glisaţi sau mutaţi fişiere. Ecranul generos oferă oportunităţi mai convenabile şi mai bune pentru navigare pe web, citit articole şi cărţi, scriere mailuri şi vizionare filme.

5. WINDOWS 8.1 
Dispozitivul vine cu ultima versiune de Windows 8.1 preinstalată. Datorită acestuia, utilizatorul primeste un set nou, mai bun de opţiuni de căutare, mai multe aplicaţii şi mai multe oportunităţi de a oferi o notă personală dispozitivului achiziţionat. Sistemul permite o funcţionare fluentă şi oportunităţi foarte accesibile de transfer de la o activitate la alta.

6. DESIGN ULTRA-SUBTIRE
INSIGNIA 1010 a fost rafinat până la cele mai mici detalii, este incredibil de graţios, elegant şi modern. Creat pentru a se potrivi stilului de viaţă mobil, modern, dinamic.

Vouă vi se pare interesantă?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu