luni, 15 iunie 2015

Diplome de absolvire

Nu știu cum procedați voi, dar mie îmi place ca festivității de final de an școlar să-i dau o temă, mereu alta, mereu nouă și pe placul copiilor.

În anul ce a trecut, tema a fost „Lauri pentru micii absolvenți”. Atunci le-am oferit diplome, ecusoane, medalii, toate cu tema laurilor aurii.

În anul acesta mi-am propus crearea unui pachet unitar pornind de la toca de absolvent. Fiecare copilaș, absolvent al clasei pregătitoare, va primi o diplomă de absolvire, o tocă în miniatură și un ecuson de absolvent, alături de o medalie și un caiet de vacanță.

1. Diplome
Pentru că nu am găsit în oferta editurilor diplome care să corespundă temei mele sau nu m-a mulțumit produsul, diplomele pe care le voi oferi copiilor sunt create de mine, respectând tema și gama cromatică. Singura diferență dintre diplomele oferite și cea care ilustrează postarea este dată de faptul că eu le-am completat în format electronic, detaliu ce dă o notă specială de diplomă personalizată.
clasa pregătitoare

2. Tocă miniaturală de absolvent
Fiecare diplomă a fost legată cu panglică roșie și decorată cu o tocă miniaturală de absolvent. În imaginile de mai jos am ales să protejez identitatea copiilor, dar diplomele primite la clasă vor avea lipite fotografiile lor.
clasa pregătitoare
Pentru cei interesați, iată și un șablon orientativ. În funcție de nevoile proprii, puteți modifica dimensiunile elementelor de decupat.
tocă absolvire
3. Ecuson
Ecusoanele sunt în aceeași gamă cromatică și au ca element central simbolul absolvirii. Pentru inscripționarea ecusoanelor am folosit un pix cu pastă aurie, reflectorizantă.
de absolvire

Dacă și voi vă doriți realizarea acestor ecusoane, v-am pregătit și un șablon. 
ecuson

Sursa info pentru ecusoane: http://aheartfulloflove.com/

4. Medalii și caiete cadou
Medaliile sunt comandate la o firmă specializată, iar caietele de vacanță sunt un cadou din partea Asociației de Părinți a școlii și sunt editate la Ed. Aramis.
clasa pregătitoare
Voi cum procedați?
Cu drag,
Loreta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu