marți, 26 august 2014

Start Me Up- şcoală de antreprenoriat

Nu puţini sunt cei nemulţumiţi de veniturile proprii, de lipsa locului de muncă ori de locul de muncă prost plătit pe care îl au. Nu puţini sunt cei care şi-ar dori să evolueze pe plan profesional, dar nu ştiu cum sau de unde să înceapă ori nu pot duce la capăt o idee de succes. 
Pentru toţi aceştia, tineri ori mai puţini tineri, care au obosit să spere ca societatea să le ofere ceva, care doresc să-şi ia în mâini propriul destin, care doresc un punct de plecare, dar şi pentru cei care au încercat dar au eşuat, în toamna aceasta şcoala de antreprenoriat Start Me Up, un proiect Akcees, se va organiza în perioada 14-20 septembrie, la Pensiunea Speranţa din Predeal. Aici, ai şansa să-ţi descoperi potenţialul antreprenorial şi să înveţi de la cei mai buni cum să îţi transformi ideile în afaceri de succes.

Start Me Up (http://startmeup.ro/) este singura şcoală de antreprenoriat din România în cadrul căreia vei forma echipe, vei genera idei de afaceri şi vei dezvolta ulterior concepte viabile de business lucrând alături de un trainer internaţional, antreprenori şi investitori consacraţi din România.

La final, îţi vei valida ideea prezentând-o în faţa unui juriu de specialitate, vei primi feedback şi vei avea ocazia să te numeri printre câştigători.

Cea de a treia ediţie a şcolii de antreprenoriat Start Me Up aduce în faţa ta un trainer internaţional (Daniel Ramamoorthy, antreprenor serial şi fondator Treehouse) şi unii dintre cei mai cunoscuţi antreprenori şi investitori români.

Astfel, pe parcursul programului vei ocazia să lucrezi alături de Marius Ghenea (antreprenor serial şi investitor de tip angel), Peter Barta (Director Executiv al Fundaţiei Post-Privatizare), Cristian China Birta (blogger şi antreprenor online), Philipp Kandal (General Manager EU Telenav), Daniel Dragomir (Co-Fondator şi CEO TechHub Bucharest), Bogdan Iordache (Co-Fondator şi CEO How to Web) sau Andrei Costescu (Fondator şi CEO MReady). 

Taxa de participare la şcoala de antreprenoriat Start Me Up este de 340 EUR, la cursul BNR din ziua efectuării plăţii şi include participarea la eveniment şi toate materialele de training: cazare-6 nopţi în regim all-inclusive la Pensiunea Speranţa din Predeal, mentorat gratuit un an după eveniment, includerea în comunitatea Akcees şi discounturi la evenimentele Akcees şi evenimentele partenere.

Pentru mai multe informaţii, contactaţi: Irina Scarlat, Vice-Preşedinte Executiv, irina@akcees.com, 0720 034 031.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu