duminică, 12 octombrie 2014

Nu uita că eşti parte din natură!

Eşti parte din natură, iar natura ne oferă tot ceea ce avem nevoie pentru un organism sănătos şi frumos. Nu cred că avem nevoie de ingrediente produse în laborator. Pielea umană este cel mai mare organ al nostru, este un sistem viu şi are capacitatea de a absorbi în fluxul sangvin până la 60% din produsele aplicate pe suprafaţa sa.

Produsele naturale de igienă şi îngrijire corporală sunt din ce în ce mai căutate şi apreciate deoarece sunt realizate din extracte din plante crescute organic, fără îngrăşăminte chimice, substanţe naturale şi folosind pigmenţi minerali, fără parabeni, conservanţi sintetici, sulfaţi, produse animaliere sau ingrediente care ar putea dăuna sănătăţii tale. Există chiar şi cosmetice vegane sau vegetariene, care nu sunt testate pe animale şi nu conţin ingrediente de provenienţă animală (exceptând mierea de albine, ceara de albine, propolis şi lapte). Acestea nu sunt realizate special pentru persoanele care au adoptat stilul de viaţă vegan, ci pentru orice persoană care îşi doreşte strălucire şi sănătate.

Care sunt atuurile produselor naturale de igienă şi îngrijire corporală?

1. Pentru producerea lor se folosesc extracte de plante şi flori, substanţe nutritive naturale, cum ar fi vitamina E. În compozitia lor nu se vor regăsi niciodată parfumuri artificiale, coloranţi sau alte substanţe chimice cu potenţial dăunător organismului.

2. Sunt mai sigure de utilizat, sunt hipoalergenice, nu produc efecte secundare. În cazul copiilor şi bebeluşilor, spre exemplu, există mult mai multe riscuri de a dezvolta reacţii alergice la anumite ingrediente, cum ar fi parfumurile. Pentru persoanele care nu suferă de alergii la diverse plante, produsele naturale de igienă şi îngrijire corporală sunt alternativa sănătoasă la produsele de îngrijire tradiţionale.

3. Produsele naturale de igienă şi îngrijire corporală sunt perfecte pentru toate tipurile de piele.

4. Sunt un pic mai scumpe, însă riscurile folosirii lor sunt minime, iar beneficiile rezultate în urma folosirii acestora compensează din plin diferenţa de preţ pe care o plătim în plus.

Marile companii producătoare de produse de igienă şi îngrijire corporală au început să folosescă, într-o oarecare măsură, ingrediente naturale, pentru a ţine pasul cu cererea de pe piaţă pentru produsele cosmetice naturale, însă eu rămân la ideea că un produs natural este cel făcut în casă, de mâna omului, prin metode tradiţionale, rudimentare...chiar. Pentru bucuria mea, am descoperit produse cosmetice (http://marillys.ro/magazin/) minunate de la Marillys, bune pentru familia mea şi pentru a fi oferite drept cadou.

Voi ce spuneţi, vă plac?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu